Siirry pääsisältöön

12 viikkoiset


Tiistaina kävimme eläinlääkärillä rokotuksilla. Kumpikaan ei reagoinut mitenkään rokotukseen. Elli painoi 3.7 kg ja Leevi 4.1 kg.
ps. päivitetty koiramme sivua ... sinne lisätty sivu muistoissamme.
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Hei, on jo tosi myöhäinen ilta, mutta "pakko" oli taas käydä ennen nukkumaan menoa katsomassa Laplands`in sivuja ja blogia. "Muistoissamme" en vielä ehtinyt käydä, mutta kohta teen senkin...
Voi että voi koiranpennut olla ihania :) :)
Oli varmasti täyskymppi pitää kotona sekä Elli että Leevi. Nauttivat toisistaan ja Lissu-äidistä... ja Teistä kaikista perheenjäsenistä. Ja Te heistä!
Me ollaan huomenissa menossa mökille reiluksi pariksi viikoksi. Siellä me sitten olemme erämaassa internettiyhteyksistä kaukana, mutta kun palaamme kotiin, käyn taas tutkimassa, mitä Teille kaikille kuuluu.
Viimeistään silloin lähetän myös sähköpostia, jos nimittäin en saa sitä kännykällä onnistumaan :( Mie kun en ole mikään tekniikan ihmelapsi... Hyvää syksyn jatkoa ja talven tuloa :)toivoen Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .