Siirry pääsisältöön

meidän Elli ja muut

Meidän Elli ( nimi tulee Eltonin ja Lissun nimestä :)) ) on edelleen täysin musta päästä ja aika vain näyttää tuleeko ja jos tulee niin koska päähän vaaleita merkkejä. Elli on pieni sähikäinen. Nopea ja vilkas kuin elohopea. Ulkonäöltään ja ilmeiltään kuin Nasu mutta luonteeltaan hmmmm.... kaikkea muuta.
Meidän Leevi ( nimi tuli pienuudesta, kutsuimme Leevin rääpäleeksi kun muut urokset kasvoivat ohi ) - Angstrom ( pieni mittayksikkö) taas on aivan päinvastainen luonteeltaan ja ulkonäöltään kuin Elli. Sillä on vaaleita merkkejä päässä ,vaikka Ellille antaisi puolet niin hyvät merkit jäisi. Leevi on hellyttävä ja lempeä sekä rohkea ja reipas. Tottelee silloin kun itse haluaa.
Saa nähdä kuinka ulkonäkö ja luonteet muuttuvat ajan kuluessa.
Meidän perheen Alfa narttu kasvattaa karvaa. Leikkii ja opettaa pentuja. Nauttii kun vyötäröstä ovat ylimääräiset kilot hävinneet ja jaksaa taas juosta. Malttamattomana odotan , että pääsisin Lissun kanssa taas kehiin pyörimään.
Kuluneen viikon aikana olemme ulkoilleet paljon. Pennut kulkevat lähes samat lenkit kuin Lissu. Pikku hiljaa opetellaan elämiseen kuuluvia uusia asioita. Pentuaitaus on ollut jo viikon purettuna . Kaikki koirat nukkuvat meidän makuuhuoneessa. Yöt sujuvat rauhallisesti , mutta edelleen joka aamu kuudelta herättävät minut.
Päivääkään en ole katunut , että jätin kaksi pentua itselle. Mielestäni Laplandsin koirat muodostavat upean ja ihanan lauman jota on ilo seurata.
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .