Siirry pääsisältöön

Levillä




Levit :))

Käväisimme koirien kanssa mutkan Levillä. Oli siellä koirilla ihmettelemistä, kun kävimme kävelemässä ja katselemassa Levin menoa sekä rinteissä että kaupoissa. Turisteja oli paljon ja pakkastakin - 13 astetta.
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa-äiti sanoi…
e sitten kävitte oikein kunnonnollisella tapaninpäiväajelulla ja Levikin oli mukana Levillä :) Ja äiti Lissu ja se pikkuinen sisko Elli-elohopea :) :).
Upeita kuvia! Myös nuo joulukuvat... Muistan aikoinaan, kun me yritimme ottaa koiriemme kanssa yhteiskuvaa : isä, äiti, 4 lasta ja 1 koira... Sitten, kun koiria oli kaksittain (ja alkoi olla puolisoita ja lapsenlapsiakin) annoimme luovutusvoiton... Kuvat tietenkin otettiin itselaukaisimella niin että isä juoksi viimeiseksi kuvaan.
Sellaista se elämä on ollut. Elämisenarvoista. Ja on edelleen. Oikein hyvää uutta vuotta 2008 sinne Napapiirin tuntumaan Sinulle Heidi+koko perheelle karvaturreja unohtamatta!
Lämmöllä Sirpa
Sirpa-äiti sanoi…
Ensi lauseesta jäi T pois :( Tietenkin lauseen piti alkaa "Te sitten kävitte..." Sen siitä saa, kun ei tarkista tekstiä ja yrittää muka olla nopea..
Hal Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .