Siirry pääsisältöön

Vilanderin luento

Pertti Vilander tulee luennoimaan Tornioon 12.1. Klo 18-21 Peräpohjolan opistolle, Kivirannalle. Luento on suuressa auditoriossa. Luento on kaikille maksuton ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Tapiolan lahjoittama GSM-puhelin. Toisena sponsorina on Hund o Jakt. Luennon aiheena: Koiran käyttäytyminen ja luonne, suhde ihmiseen, mitkä tekijät yleisimmin aiheuttavat ongelmia ja miten niitä korjataan, miten saavutetaan hyvä suhde ihmisen ja koiran välille. Mahdollisesti myös jonkin esimerkki koiran "korjaaminen" live-tilanteessa. Auditorio avataan yleisölle jo klo 17.30. Kaikki harrastajat läheltä ja kaukaa tervetuloa kuuntelemaan ainutlaatuista luennoitsijaa.

Eilen päivällä ajelimme Helenan kanssa Tornioon ... Haaparannalle ensin shoppailemaan :) hyvä että ei myöhästytty luennolta :))
Luennolla oli tuttuakin asiaa , mutta myös uusia vinkkejä P. Vilander kertoi joita meinaan kokeilla koirieni kanssa . Ja aika näyttää toimiiko ne ....

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Onpa taas upeita kuvia - nuo lumenmaassa vaeltavat pienet suuret koirat... Ja Ellikin on kasvanut ihan isoksi koiratytöksi :)
Voi harmin paikka. Mekin istua nökötimme mun miehen kanssa koko 3 tuntia eilisellä luennolla. Jos olis tietty, oltais voitu väliajalla vaihtaa pari sanaparia :) No, jollain toisella kertaa sitten...Tuli siellä sellaisia ideoita, joita voi sitten joskus kokeilla...jos meillä vielä jonain päivänä (toivottavasti) on oma koira.... Lumiterveiset täältä "etelästä" sinne pohjoiseen lähettää Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .