Siirry pääsisältöön

Leijona

Onneksi meillä on Liisa Leijona :)

Liisalla meinaa mennä hermot Tiltun kanssa , joka puree lujaa ja ehtii joka paikkaan sekä Levin kanssa joka on kuin Hessu Hopo , hyppii kahden metrin loikkia joka suuntaan. Mamma on alkanut laittamaan kunnollisella Leijonan ärjäisyllä talon koirat järjestykseen :)) Tulee selväksi kuka on pomo koirien keskuudessa.

- Elli tättähäärää elohopea on taas ottanut selvän leikittäjän roolin Tiltun suhteen. Jostakin kuuluu Ellin leikillinen murina ja siellä tietää että on paini Tiltun kanssa menossa.

- Levi , jolla ei ole karvoja suojana Tiltun puremilta. Ärjäisee kuin pikku Leijona Tiltulle ja menee sohvalle makaamaan , josta tarkkailee Ellin ja Tiltun touhuja.

Kommentit

Jaana K. sanoi…
Ihanaa touhua teillä ;)

Pinjalle iski eilen mahoton ällötys pentua kohtaan. Ei saanu tulla lähellekään kun pörähteli hiljaa. Ja aivan uskomantonta et toi riiviö uskoi :O mutta komenteluista huolimatta Pinja on sen idoli ;) seuraa joka paikkaan ja matkii mitä se tekee...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .