Siirry pääsisältöön

Tiltu

Tiltu ja Elli

Tiltu

Lissu ja Tiltu

Tiltu

Niin siinä vain kävi , että Tiltu lappalainen jäi kotiin. Ja mitä enemmän asiaa mietin niin sitä varmempi olen , että oikean ratkaisun tein.

Minulla on autona pieni Fiat punto josta olen tehnyt kaksi paikkaisen farmari auton. Koiranhäkkejä koko takaosa täynnä. Eilen kun koko porukan hiissasin eläinlääkäriin niin kyllä kävi mielessä , että enempää sinne ei mahdu ... mutta mieheni meinasi että meidän oikeasta farmariautosta kun kaataa penkin niin sinne mahtuu todella paljon koiria. Tiltu sai sirun ja eläinlääkäri tarkisti muutenkin pennun. Kaikki oli kunnossa ja jopa silmätkin tarkistettiin - eläinlääkäri on erikoistumassa silmiin niin nyt ainakin oli Tiltulla silmätkin kunnossa. Tiltu oli reipas lappalainen . Inahdustakaan ei päästänyt kun siru laitettiin. Meidän edellä oli pystykorvan pentu joka kyllä oli surkeana sirun laitosta. Levi ja Elli sai rokotukset. Ihana tuo meidän Levi . Eläinlääkärillä oli opiskelija tyttöjä avustamassa. Levihän totesi , että näin monta ihmistä ja vain häntä varten. Kaikkien sylissä piti käydä ennen kuin rokotettiin. Elli omaan tyyliinsä tyynen rauhallisesti otti rokotuksen ja totesi , että vieraat ihmiset ei häntä kiinnosta ... voitaisko lähteä pois.

Muutama päivä sitten kävi Tiltun kummitäti Iippa ( on kasvattanut monia ... monia pentueita )kylässä. Tiltun luonteesta totesi , että luonnetta on !!! Ja kertoi kuinka hänen omat lapset istuivat ruokapöydässä jalat ämpärissä (lapset olivat itse keksineet että näin on paras tehdä ) kun oli käppänäpentu tullut taloon joka oli luonteeltaan samanlainen kuin Tiltu. Lissussa mulla meni vuosi ennen kuin sain aisoihin ... Levissä ja Ellissä huomasi rauhoittumisen sekä sen että alkoivat kuuntelemaan puhetta vuoden ikäisenä .Tiltussa menee varmasti kaksi vuotta, siihen olen varautunut.

Koirat ovat minulle rakas harrastus , mutta onneksi meidän koko perhe on siinä matkassa. Levi lappalainen sai jo kutsun meidän vanhimman pojan luo vierailulle . Keskimmäinen poika lupasi tulla viikonlopuiksi hoitamaan kotiinjääviä koiria jos lähdemme reissuun . Kotona asuva nuorimmainen hoitaa ja auttaa joka päivä.

Kiitokset myös kaikille teille ihanille ystäville. Kaikista onnitteluista, neuvoista , tuesta ja avusta . Tästä on hyvä jatkaa vauhdikasta elämää neljän lappalaisen kanssa .........
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .