Siirry pääsisältöön

sunnuntaina


Tässä kuvassa näkee paremmin minkälainen karva oli Tiltulla pentuhöttyrän alla . Eli 13 viikon iässä höttyrä oli irti. Alla musta ja upea karva. Nyt toiveissa että kun tämä karva kasvaa ja nypitään pois niin alla uusi karva . Olenkin sitä mieltä , että ei kannata odottaa siihen asti , että pentu on n puolivuotias karvapallo ja sitten vasta tehdään ensimmäinen nyppiminen jos sen pystyy tekemään aikaisemmin. Koiralle on ehdottomasti kivempaa kun ei ole kalju , joka siitä todennäköisesti tulee jos eka nyppiminen tehdään vasta puolen vuoden iässä.

Lissun karvaa olen aina rullannut. Kahden kolmen viikon välein käyn koko koiran kauttaaltaan läpi. Nypin pisimpiä karvoja pois. Ellin karva on niin karkea että riittää kun veitsellä rapsuttaa niin alla uusi karva. Levillä karkea karva. Jalka ja pääkarvoja sekä pohjavillaa vain enemmän kuin muilla. Nyt toivon , että Tiltu jatkaa samaa linjaa.

Posted by Picasa

Kommentit

Sanna sanoi…
Wau mikä karva löyty!! =)
Aloin nyppimään Ruuta kans, ajatuksena että otan vain vähän ja loput ajelen. Pitkän karvan alta löytyi kuitenkin lyhyempi karkea ja musta karva joten nyt suunnittelenkin josko koittaisin rullausta. Pitäis vain tasottaa vähän siistimmäksi nyppiä vielä se =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .