Siirry pääsisältöön

Levi





Leville on siunaantunut jalkakarvoja niin paljon kuin muilla kolmella yhteensä ja sen huomaa varsinkin nollakelillä . Lumitöitä riittää. Levi roikkuu hampailla lumikolassa samalla lailla kuin viime talvena. Täys kakara vieläkin :) Mutta ........ Levi ja potkuri - mikä ihana yhdistelmä - Levi nauttii kun pääsee menemään lujaa . Vastaan saisi tulla vaikka poro eikä Levin vauhti hidastuisi .
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Heidi, onpa vain tutunnäköistä...:) Eri rotu, eri koko, mutta Rasmus-kataloonimme jalat tapasivat olla juuri tuon näköiset (kuin Levillä:) mökillä - ja joskus kotonakin - nollakelillä... Huh, siinä tuli hiki lumipaukkuja sulatellessa...mökillä saunan lämmössä pesuvadissa mahdollisimman kuumaa vettä...ei sentään niin kuumaa, että olis multa kädet tai Rasmukselta tassut palanu...Kotona pääsi sentään vähemmällä, kun sai viedä koiran suihkun alle...siis jalkoja ja mahanalustaa piti suihkutella pitkään ja kärsivällisesti.
Sellaista se on koiraperheen elämä :)
Tosi ihana on täältä blogista lukea Teidän koiraperheen elämänvaiheita. Ja katsella kuvia elävästä elämästä... Tuo pikku akka Tiltu vaikuttaa ihan loistotyypiltä. Luonnetta taitaa olla vaikka muille jakaa...niinkuin olis Levillä karvoja :)
Hyvää yötä sinne Rovaniemelle! Olen enemmän kuin iloinen siitä, että Lissun vatsatauti taisi ohittaa muut vilkerit; Ellin, Levin ja Tiltun :)
Lämmöllä Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .