Siirry pääsisältöön

Elli Kajaanissa 11.1.09

Elli

Kiitos Jonna kuvista :)
Elli Eri Juk 2
Levi Eri Juk 1 , Rop Juniori
Kiri Eri Nuo
Italialainen tuomari joka sijoitti viisi koiraa paras uros ja paras narttu kehään ... Kiri ja Levi olivat molemmat se viides .
Olipa ihana nähdä Kiri, joka muistuttaa Lissua todella paljon. Harmi kun Vaasaan on niin pitkä matka että ei näe neitiä niin usein kuin haluaisin.
Eilen menomatkalla Kajaaniin kävimme Oulussa Raahen Caroa moikkaamassa. Mikä sydämen valloittaja ja show mies. Todella hauska.


Hyvä ruoka ja parempi mieli. Enpä ole ennen syönyt suoraan paistinpannulta ja vieläpä erittäin hyvää ruokaa. Kiitos Mira kivasta illanvietosta ja myös kaikille muillekin mukana olleille terveisiä toivottavasti nähdään taas. Suosittelen Ranch nimistä ruokapaikkaa Kajaanissa. Sinne haluan uudestaan.

Näyttelyissä on mielestäni parasta se kun näkee tuttuja . Taas oli naurua ja iloa käppänäkehän laidalla - halattiin ja pikaisesti juteltiin. Onniteltiin ja taputettiin . Kannustettiin ja ... toivottiin . Kajaanin näyttelyn voitto meni hienosti Ruotsiin A- pentueeni isän omistajan kasvattamalle urokselle X- Jar Cosmic Wonderille eli Turbolle. Onnittelut Ulla ja Johan.

Huomenna alkaa arki ja työt sekä härkäviikot ......
Posted by Picasa

Kommentit

tuk sanoi…
Onnittelut kasvattien menestyksestä Kajaanissa ja kiitos mukavasta seurasta kehän laidalla!
Tuula ja Mooses
Anniina sanoi…
Ihana Elli-Karamelli :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .