Siirry pääsisältöön

Kemijärvi 28.3.2009


Eilinen päivä kului Kemijärven näyttelyssä jossa oli tuomarina Jari Laakso . Knamin aikakin kului koirien kanssa joten valitettavasti ei ole kuvia näyttelystä .
Tiltu oli ROP-pentu . Jari Laakson mielestä tyylikäs ja lupaava pentu.
Levin liikkeet miellyttivät Jari Laaksoa .Levin karva on vielä keskeneräinen joten todella tyytyväinen olen tulokseen NUO ERI , NUK 1 PU 3 .
Meidän Elli pikku kaunokainen NUO ERI, NUK 1, PN 2, SERT. Neidin kolmas näyttely ja SERT .... meidän tummasta lappalaisesta on kasvanut kaunis , ihanat mittasuhteet omaava pieni kääpiösnautseri neiti . Pikkuisen lisää kehätottumusta niin :)
Halaus ja kiitokset kaikille mukana olleille mukavasta näyttelypäivästä . Erityisterveiset ja onnittelut Satulle tätäkin kautta . Sekä Helille ja Timolle onnittelut - kaksi valiokasvattia samana päivänä :) Anniinalle terveiset että vielä on kesää jäljellä .......... :)
Posted by Picasa

Kommentit

Sanna sanoi…
Onnea hienosta näyttely menestyksestä!! =D

Toivottaa Sanna & Ruu Torniosta
Funace´s sanoi…
Kiitos vielä mukavasta päivästä tätäkin kautta. Mukava se olisi ollut joka tapauksessa, mutta koiriemme näyttelymenestys sitä vain kirkasti! Onnea!
Iiro ja Lore sanoi…
Myöhästyneet onnittelut:) Täällä vähän heräillään myöhään - pentuset ovat meinanneet viedä huomion:) Teillä oli aivan upea näyttelyreissu. Rapsutuksia koiruuksille ja mukavaa kevättalven jatkoa koko perheelle!

t. Kirsi-Mari ja Irppe

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Trimmauspalvelut Petra Tuisku

  Kävimme Claaran kanssa tutustumassa trimmaamoon missä käymme kun tarvitsemme muutakin kuin minun krouvilla kädellä tehtyjä trimmejä . Petraa suosittelen kaikille . Hänellä on taito koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioonottamiseen. Petran olen tuntenut jo kauan . Hän aikoinaan trimmasi ja myös esitti meidän bouvierin .