Siirry pääsisältöön

Lissu Harstadissa - Norjassa


Upeita maisemia

Linja-autossa koirat ovat takaosassa häkeissä.

Pitkät , pitkät autojonot kun puomit olivat kiinni.


Lapin alueen Sukokan järjestämä näyttelymatka Harstadiin alkoi perjantaina jolloin illalla kahdeksan aikaan pakkasimme linja-autoon koirat ja itsemme . Torniossa pysähdyimme ja sieltä tuli lisää porukkaa mukaan. Yö sujui rauhallisesti mukavassa porukassa ja aamun valjetessa olimme perillä.
Näyttely sujui Lissulta niin leijonamaisesti kuin vain olla ja voi . PN 3 vara-cacib ... kehässä muori tökki minua kuonolla jalkaan ja tanssi - yritti sanoa että vautsi tämä on kivaa .. . eli ne Lissumaiset liikkeet takapuoli heiluu ja etujalat tanssii, huh huh :) Nätti norjalainen junnu narttu oli ansaitusti rop.
Yö ja seuraava päivä kului levätessä sekä ulkoillessa . Sunnuntaina kehien jälkeen auto pakattiin ja kotimatka alkoi. Jo ennen lähtöä kuulimme että tiellä olevat puomit ovat kiinni turvallisuussyistä . Voimakkaan tuulen ja lumisateen vuoksi tiet vuoristossa olivat vaaralliset. Matka olikin hurja kokemus johon ensi kerralla tietää varautua. Tuntikausien odottelua puomien takana. Aura-auto saa yhden kaistan auki ja autoja päästetään yhteensuuntaan jono menemään. Taas puomi edessä ja tuntikausien odottelua ..ja vihdoin sitten pääsee matka jatkumaan. Välillä oli näkyvyys todella huono.
Väsyneinä ja onnellisina olimme aamulla perillä. Ääneen mietimme että ei enää ikinä bussimatkalle ... mutta lopuksi taas keskustelu kääntyi siihen koska ja mihin lähdemme ja kuka lähtee ......
Kiitokset kaikille matkalla olleille . Unohtumaton ja mukava reissu .
Posted by Picasa

Kommentit

Jaana K. sanoi…
Terkut Lissulle! Lissu ilmeisesti meinasi valloittaa tuomarin tanssi esityksellään :D Ihana koira! Monta kokemusta rikkaampana taas :)
tuk sanoi…
Huh huh mikä matka! Kainuussa samaan aikaan aurinko paistoi...Onnittelut menestyksestä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .