Siirry pääsisältöön

Huh huh ja hurraa - terveiset Porvoosta ja Salosta

Elli

Elli

Iipan Tiitu

Tiitu ja Junnu

Väsyttää ja juttu ei oikein luista , mutta muutama sananen viikonlopusta. Kotiuduimme Marjaanan kanssa viime yönä kahdelta. Kiitos Marjaana ja Junnu ihanasta ja hauskasta viikonlopusta. Upea reissu. Junnu kävi hienolla menestyksellä näyttämässä etelässä minkälainen on vanhanajan todella karkea karvainen kääpiösnautseri . Meidän Tiltun kummitädin Iipan ja hänen perheensä Tiitusta oli kasvanut mallikas ja nätti tyttö. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa. Tiitun tulokset molemmista näyttelyistä olivat myös erinomaisia.

Matkalla etelään sain kuulla ihania uutisia. Pikku Amma oli pyöräyttänyt kahdeksan pentua tuomaan iloa ja vauhtia Siuntion kesään. Amma äidille halaus ja pennuille suukko . Voi kun olisin lähempänä.

Mutta jotain uskomatonta. Meidän Elli - tumma lappalainen , musta kuin kotahalko - v 2009 snautseri-pinserirotujen pääerikoisnäyttelyssä voitti saksalaisella rodun erikoistuomarilla nartut saaden sertin ja ensimmäisen finnsieger pisteen sekä ISPU kiinnityksen .

Lapland´s Anika Aurora :

PORVOO 6.6.2009 Hans Schneider ( Saksa ) VSP , SERT


Sunnuntaina Salossa Ellillä tympäisi koko esiintyminen ja varsinkin tuomari joka olisi halunnut katsoa Elliä - olisiko matkaväsymys tarttunut minusta - mutta hienot oli arvostelut ja tulos oli PN 4 .

Terveisiä kaikille tutuille . Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa.

Vielä tämä viikko minulla on töitä ja sitten alkaa ansaittu kesäloma :)
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .