Siirry pääsisältöön

Ellin valiokuva


Tämän kuvan laitoin menemään Kääpiösnautserilehteen Ellin valiokuvaksi. Se on viime keväänä meidän pihalla otettu. Koska kyseessä on ensimmäisen lappalaisvalion kuva niin pitäähän siinä näkyä lunta - lumisadetta :)
Niille jotka ei tiedä Ellin tarinaa niin muutama sana. Elli syntyi pikimustana ja vielä luovutusiässäkin oli lähes musta . Ellin virallinen nimi, Anika Aurora, tarkoittaa suomeksi erityisen kaunis revontuli ( kajastus ) .Kahdessa vuodessa on tummasta lappalaisesta kasvanut ihana pieni kaunokainen jolla on oikea musta-hopean väri. Ellin karva on erinomainen. Aina on uusi karva alla kun otat pitkät karvat päältä pois. Koko vuoden Ellin karva on ollutkin näyttelykunnossa. Laskin että tänä vuonna Elli on käynyt 13 näyttelyssä ja se on paljon kun näin pohjoisessa asutaan missä on harvoin näyttelyjä. Elli on täysin oman perheen koira. Vieraiden pitää ansaita Ellin luottamus. Elli juttelee murisemalla . Harvoin haukkuu. Tiltun ja meidän kanssa leikkiessä suloinen murina kuuluu Ellin suusta ja se tarkoittaa että voi hitsi kun on kivaa :)! Ihana oli kesän aikana huomata näyttelyissäkin Ellin viisaus. Jos sillä ei huvita esiintyä, niin varmasti se tekee kehässä tenkkapoon ja mitä enemmän minä yritän, sitä enemmän Elli laittaa hanttiin . Mutta sitten kun Elli haluaa esiintyä, niin se on todella valloittava pikku neiti. Nyt Elli jää Suomen näyttelyistä tauolle ja palaa ensi vuonna taas takaisin.
Posted by Picasa

Kommentit

tuk sanoi…
Onneksi olkooon vieä kerran !
Työkiireiden takia meillä on Moosekset muotivalio-FinnSg kuvat vielä ottamatta : /
mutta arkistojen kaivuu hyvä vaihtoehto ; )
Kuulumisiin ja näkemisiin taas !

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .