Siirry pääsisältöön

Pohjoisen Poika 2vko


Viikonlopun olin Jyväskylässä Kennelliiton koulutuspäivillä. Sinä aikana oli pennut aukaisseet silmänsä. Ihana oli tulla kotiin kun pentulaatikossa pienet nappisilmät olivat vastaanottamassa.
Posted by Picasa

Kommentit

Jaana K. sanoi…
Voi kun toiset on suloisia :)
Iiro ja Lore sanoi…
Ihana möhkäle:)Mukavaa kevään odotusta suloisten pentusten kanssa!
Sirpa K. sanoi…
Ei voi muuta sanoa kuin että aivan ihania pieniä karvaturreja Elli on maailmaan pyöräyttänyt ja heitä hyvin hoivannut ! Varsinkin tuo Pohjoisen Poika nappisilmineen vetoaa minuun :) Pikku-Tuhkimon siirtyminen koirien taivaaseen toi kyyneleet silmiin, mutta täytyy yrittää ajatella, että näin oli paras. Ihana, että pikkuinen sai nukahtaa Elli-äidin hellään kainaloon.
Me olemme varanneet Varrin Elle äidin vimppa pentueesta Varrille pikku-veljen :) Malinallin kennelissä odotellaan juoksua alkavaksi tässä kuussa...
Kaikkea hyvää Heidi sekä Sinulle että perheellesi mukaan lukien nämä kaikkein pienimmät, juuri silmänsä avanneet koiralapset, että he saisivat kasvaa ja varttua terveinä ja että heille kullekin löytyisi ajallaan juuri se oikea koti ja oma, ihana perhe.
Lämmöllä Sirpa ja Varri (Malinallin Top Treasure)
Ps Jos meidän vanhuuden rotu olisi ollut kääpiösnautseri, Pohjoisen Poika olisi ollut meille unelma-koira :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .