Siirry pääsisältöön

Tiltu 2 vuotta


Niin se vain aika kuluu. Meille niin rakas Horsianna täyttää tänään kaksi vuotta. Tiltu. Vaikka ei olisi ikinä uskonut. Niin toivottoman kova haukkumaan ja muutenkin niin kakaramainen kun on ollut. Nyt kaksi vuotiaana on tosiaan oikea lady .

Loppu viikon lomailemme Kuopiossa ja koirista mukanamme ei ole kuin Tiltu. Tiltu nauttii kun saa speciaali huomiota. Nukkua hotellin sängyllä ja kulkea yksin matkassamme joka paikassa.
Posted by Picasa

Kommentit

jansku sanoi…
HEI!
Teillä on ihania snautsereita<3 Jos joskus tarvitsette handleeraus apua niin tässä olisi yksi vapaaehtoinen tyttö tervolasta olen 14 vuotias ja osaan käsitellä koiria kuin koiria=) tänään sain yhden 7kk vanhan setterin näyttämään mätsärissä sen verran hyvältä että bis 2 tuli! pentu oli sen verran villi että siitä ei alusi meinannut tulla mitään. Tuomari snaoi että ossaat käsitellä koiria aivan loistavasti ja tämä pentu näytti levan tosi villi ja sait nyttämään sen hyvältä ja nyt en valehtele!!!! :) sähköpostini janica.p@luukku.com
Heidi sanoi…
Hei Jansku :) kiitos ... pidän sinut mielessä jos tarvitsen handlaus apua . terv. Heidi

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Trimmauspalvelut Petra Tuisku

  Kävimme Claaran kanssa tutustumassa trimmaamoon missä käymme kun tarvitsemme muutakin kuin minun krouvilla kädellä tehtyjä trimmejä . Petraa suosittelen kaikille . Hänellä on taito koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioonottamiseen. Petran olen tuntenut jo kauan . Hän aikoinaan trimmasi ja myös esitti meidän bouvierin .