Siirry pääsisältöön

Liminka


Hilla pusuttelee


Herätys ennen neljää. Anniina kyytiin Tervolasta ja yhdessä kohti Liminkaa . Koirista mukana Levi huippu lyhyessä karvassa ja Tiltu tooosi pitkässä karvassa. Levi sai ansionsa mukaan hylsyn lähes harmaalla pohjavillalla karvan perusteella kommentilla tuollaista snautserin temperamenttia pitäisi kasvattajien vaalia. Tiltun karva lähtikin tänään puhaltamalla pois. Mutta kuitenkin hienosti ison luokan luokkavoitto ja PN 2 kera vara-sertin.
Sanotaan että nauru pidentää ikää... ja minä elän 150 vuotiaaksi tämän viikonlopun johdosta. Näyttelypaikalla ihania ystäviä ..iloa ja naurua. Nykyisiä ja kenties tulevia kasvattien omistajia . Mutta se yhteishenki :))
Näyttelypaikalta ajoimme Anniinan kanssa Satun ja Arton luo Hillaa tervehtimään . Hillasta trimmattiin hieno pikku snautseri. Neiti on pikku sähikäinen jolla on temperamentti kohdallaan . Agikiitäjän uran Hilla onkin Arton kanssa aloittanut. Kohta loppuu pentukoulu ja he siirtyvät seuraavaan ryhmään.
Sitten siirryimme Katrin ja Timpan luo tervehtimään Cara karamelliä joka omistaa parhaimman lauluäänen pohjois Suomessa. Suuri on ego tälla neidillä. Caraa siistittiin vain hieman ... hieno upea karvainen pikku snautseri .
Reissussa ollessa sain puhelun että Blacky oli puolukassa ollessa pistänyt päänsä ampiaispesään. Onneksi siitä selvittiin säikähdyksellä. Huh.
Kiitos Anniina mukavasta seurasta ja kaikesta avusta. Toivottavasti nähdään taas pian . Rakkaat terveiset Wiukulle .
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .