Siirry pääsisältöön

Hilla sekä kuulumisia

2.11.2010 Hilla photo : Satu Hakala

Kiitos Satu . ... tässä kuvassa oli jotain joka viehätti minua erityisesti. Hillan emän Ellin päästä on jossakin arkistoissa suht samanlainen kuva. :)

Rovaniemelle odottelen lunta ja varsinkin pysyvää lunta. Nyt kun tätä kirjoitan on pakkasta melkein - 10 mutta vain valkoinen kuura maassa.

Viikon päästä lähdemme Jyväskylään lomailemaan ja samalla käymme muutamassa näyttelyssä. Lissun juoksua odottelen alkavaksi marraskuussa ja tarkoituksena olisi silloin astuttaa Lissu . Peukut pystyyn että kaikki sujuisi hyvin. Pentue tulee olemaan Lissun viimeinen .

Tiltu on vielä(kin ) niin kakaramainen että saa rauhassa kasvaa ja aikuistua. Vauhtia riittää . On edelleen röyhkeä ja huomionhakuinen . Haukkuminen ehkä vähän vähentynyt :)) . Ellin eka juoksu pentujen jälkeen loppui. Juoksun aikana Elli hieman sairasteli tulehdusta mutta nyt on parantunut ja leikkii murisemalla taas :) Oikea pieni karvapehko. Levin kanssa olen nauttinut lenkkeillä pimeässä. Levin käytöstä on ollut hieno katsoa. Pimeässä jos joku tulee vastaan . Kasvaa Levi suursnautseriksi mutta ei tyhjää rähise vaan todettuaan että tuo oli vain joku vaaraton ihminen niin pää pystyssä ohitetaan. Liisa mummo ... voi ihanuus. Riehuu ja leikkii . Keppi suussa houkuttelee toisia häntä ajattamaan. Jos olen koko porukan kanssa lenkillä ottaa Lissu upeasti lauman johtajan roolin. Sanoessani Lissulle että "eteen" ohjaa Lissu porukkaa ja lenkkeily sujuu niin että päästään rinta rinnan eteenpäin.

Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .