Siirry pääsisältöön

Lissun kuulumisia

Varovasti toivon että ensi viikolla ( 4.1 ) oleva ultra näyttäisi että Lissun ja Ossin pentuja syntyisi helmikuun alussa. Lissulla ei ole ollut pahoinvointia . Rauhallinen ja hellyydenkipeä on. Maha on pikkasen pyöristynyt mutta sen tekee myös valeraskaus . Pakkasen paukkuessa ei ulkoilu ole Lissua kiinnostanut vaan sohva ja peitto vetävät puoleensa. Valitettavasti en uskalla luvata kenellekään pennunkyselijälle etukäteen mitään ennenkuin on yhtään pentua syntynyt ja sittenkin vasta kun näkee mitä tulee. En laita pennunkyselijöitä numerojärjestykseen . Minun mielipiteeni on että yksi pentu sopii yhdelle ja toinen toiselle. Eli haluan parhaani yrittää siinä että jokainen pentu löytäisi sille parhaiten sopivan kodin esim. pentueen dominoivin koira ei sovi välttämättä ensimmäiseksi koiraksi perheeseen luonteensa sekä turkinhoidon tuomien haasteiden vuoksi .
Lissu ja Ossi ovat molemmat hienoja perussnautsereita joilla on luonne ja ulkonäkö sekä terveys kohdallaan . Ossilla on Norjassa pentue kennel Barbuniesissa . Suomeen tämä on Ossin pentueista ensimmäinen. Ossin isänä on sama kuin meidän Tiltulla eli kotoisammin Horstin poika . Emänä on kennel Juliuksen " Mari " joka on jättänyt hyvää jälkeläisnäyttöä . Meidän Lissu on luonteeltaan ja ulkonäöltään persoonallinen Kuningatar . Lissulla on hyvää jälkeläisnäyttöä . Marraskuussa 2010 , kahden pentueen jälkeen , kuusi vuotiaana - kävi Lissu vielä pyörähtämässä Jyväskylän erikoisnäyttelyssä ja KV näyttelyssä ollen molemmissa Paras Narttu 3 . Erikoisnäyttelyssä hävisi tyttärelleen Tiltulle ( PN 2 ) . Se harmitti Lissua niin kovasti että kyllä se näkyi ja kuului kehässä kun Tiltu meni edellä ja Lissu perässä . Tämä tulee olemaan Lissun viimeinen pentue joilla toivon olevan luonne , terveys ja ulkonäkö kohdallaan . Jos nyt tulee pentuja , jää Lissu eläkkeelle pentuhommista hoitamaan laumamme Kuningattaren virkaa . Haaveena minulla kuitenkin on että veteraaneissa palaamme Lissun kanssa näyttelykehiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .