Siirry pääsisältöön

kohti Kajaania

Huomenna aamulla suuntaamme kohti Kajaania jossa lauantaina on Kajaani KV 2011 . Meillä on matkassa Tiltu ja Oulusta tulee Cara ( Katrin ja Timpan karaoke tähti ) . Jännitystä on ilmassa kun Cara menee ensimmäisen kerran juniori luokkaan mutta tärkeintä on pitää näyttelyssä hauskaa ja saada siitä kiva kokemus koirille . Nähdä tuttuja ja katkaista arki. Vuoden vaihtuessa astui voimaan uudet - vanhat - näyttelysäännöt jotka tuovat uusia tuulia kehään vähän aikaa ennen kuin niihin taas tottuu.

Lissu voi hyvin. Tämähän on jo kolmas pentue Lissulle , mutta mielestäni nyt Liisa kulta on pirteämpi kuin aikaisemmilla kerroilla vaikka masu on isompi kuin aiemmin tähän samaan aikaan.

Pitkiä lenkkejä olemme tehneet pakkasessa. Elli on suloinen sähikäinen . Täynnä ruutia ja energiaa. Levi on sitä mieltä että tämä lauma tarvitsee yhden suursnautserin ja hoitaa sitä virkaa.
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .