Siirry pääsisältöön

Liisa Kulta


Meidän perheen rakas mummo koira . Rokotuksilla ja eläinlääkärin tarkastuksella käytiin . Lissu on erinomaisessa kunnossa. Vieläkin riehaantuu ja leikkii . Viikon päästä menemmekin koti kaupungin veteraanikehään yhdessä tanssimaan .  Lissu on koira joka loistaa ja nauttii kun pääsee näyttelykehään. Yhtään kunnon askelta ei ota . Tammikuun Kajaanin näyttelyssä kesken ympyrän kävelyn nousi kahdelle jalalle , haukkui ja nauroi. Ihana :) . Nyt Lissu on osa-aika eläkkeellä . Tämä kesä kuljetaan vielä yhdessä , mutta aika näyttää joko ensi vuonna jää kokonaan eläkkeelle.

Tiltu ( Lissun tyttö) joka astutettiin reilu kaksi viikkoa sitten Torella . On niinkuin aina ennenkin. Mitään oireita tiineydestä ei vielä ole. Kesä - heinäkuun vaihteessa käytän ultrassa.

Rita ( Tiltun tyttö ) täyttää kaksi vuotta maanantaina. Lämpimät onnittelut E- pentueelle : Martta , Hilla, Rita, Manu, Kassu ja Tenho.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Trimmauspalvelut Petra Tuisku

  Kävimme Claaran kanssa tutustumassa trimmaamoon missä käymme kun tarvitsemme muutakin kuin minun krouvilla kädellä tehtyjä trimmejä . Petraa suosittelen kaikille . Hänellä on taito koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioonottamiseen. Petran olen tuntenut jo kauan . Hän aikoinaan trimmasi ja myös esitti meidän bouvierin .