Siirry pääsisältöön

Kasvattieni kuulumisia

Suoraan sanoen upeasti alkoi vuosi 2014. Arto ja Hilla osallistuiva Oulussa Active Dogsin järjestämään agilityn epikseen voittaen sen . Tehden nollaradan. Onnittelut Arto ja Hilla.

Mirja ja Kassu ( Lapland's Endless Night) hienosti eilen Kajaani KVssa avasivat Serti tilinsä. Kassu PU 2 SERT vara Cacib. Onnittelut Mirja ja Kassu tätäkin kautta.

Minullahan on omia koiria jo neljässä sukupolvessa . Lupaavan näköisiä ovat kakarat sekä mikä ihaninta villejä ja vallattomia luonteeltaan. Oikein odotan , että pääsen reissaamaan niiden kanssa.

Vaikka näyttelyt ja niiden tulokset ovat vain murto-osa koiran elämästä ja minulle kaikista tärkeintä on rakastava koti missä koira saa elää perheenjäsenenä . Niin kasvattajana tottakai olen kiinnostunut mitä ulkomuototuomarit ovat mieltä kasvateistani. Nyt on Tiltun ja Josen pentueesta viidellä kuudesta SERT sekä kolme on jo muotovalioa . Ylpeä ja onnellinen olen sekä kiitollinen aktiivisista kasvatinomistajista.  Hieno ja tasainen on ollut tämä pentue.. Toistan taas itseäni ... yksin en pystyisi tähän ... vaan yhdessä :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .