Siirry pääsisältöön

Kesäkuu


Kuvassa Lila 9 kk. 

Kesäkuu ... Saimme nauttia lämmöstä mutta nyt on kylmä . Eikähän ensi viikolla taas lämpene. Pentuesuunnitelmat tosiaan laitettiin kesältä jäihin . Niin paljon kaikkea muuta on kesälle ja syksylle että koin että ei ole vielä aikaa pennuille. Vuoden vaihteessa niitä toivottavasti on.  Ja jospa seuraavasta pentueesta jäisi kotiin tyttö. Se on minun pitkäaikainen haave. Siitä onkin yli viisi vuotta että kotiin on jäänyt .

Reissaamme koirien kanssa nyt paljon. Melkein joka viikonloppu olemme jossakin . Koirat nauttivat ja niin mekin. Hyvin mahtuvat vaunuun Sara ja koirat. 

Lissussa näkyy ikä. Pitkiä lenkkejä ei voi tehdä joka päivä. Iloinen mummeli kuitenkin on. Tiltu tulee veteraani ikään mutta virtaa riittää. Rita on kuin ajatus . Kohta viisivuotias ..koira parhaimmassa iässä. Se kontakti ja yhteistyö mikä meidän välillä on ... 

Näyttelyt ovat tältä kesältä aivan minimissä omien koirien kohdalta. Kasvateilleni ja heidän omistajilleen toivotan onnea kehiin. Lappalaistiimi ... On  se mistä olen ylpeä. Toisia autetaan . Niin trimmauksessa kuin myös muissakin asioissa.  Lappalaisten kesäpäivät ovat heinäkuussa. Ilokseni sinne on tulossa  paljon tiimiläisiä. 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .