Siirry pääsisältöön

Hulda ja Lila







Viikonlopun oli sijoitusnarttumme Lila mummola lomalla ... on siinä vain koira joka tuntuu siltä että kuuluu kalustoon. Tulee meille kuin kotiinsa ja sopeutuu meidän talon tapoihin hetkessä. Koira jossa on luonnetta ja rakennekaan ei hassumpi . Kiitos jälleen kerran Marjo ja Henna yhteistyöstä. Eniten riitoja aiheuttavat sijoitussopimukset. Todella tärkeää on yhteistyö ja molemminpuolinen luottamus sijoituskodin kanssa. 

Meidän Ritan Hulda tytön kävin tänään siistimässä. Jalostus on mennyt oikeaan suuntaan . Hulda on parempi kuin emänsä. Toiveissa ja tähtäimessä olisi Hulda kehiin ensi kesänä. Ystäväni Petra Tuisku joka on taitava trimmaaja on luvannut auttaa minua . Tunnetusti minä trimmaan krouvilla kädellä mutta Petralla on taitoa tehdä kaunista jälkeä unohtamatta rodunomaisuus ...kääpiösnautseri. 

Niran juoksun odotamme Katrin kanssa alkavan piakkoin. Pentueesta toivon itselleni kotiin narttua ... joten valitettavasti en pysty lupaamaan kenellekään varmuudella mitään ennen kuin pennut ovat syntyneet ja näkee mitä tulee. Nyt ei auta kuin toivoa. Pahoittelen että olen lyhykäisesti vastaillut sähköposteihin mutta blogia seuraamalla pysyy ajantasalla.

Meillä kotona on rauhallista. Tiltu kävi hammasputsissa. Hampaiden pesuista ihan asiasta eläinlääkäri piti minulle puhuttelun. Koirien hampaat pitää pestä joka päivä . Ei auta että silloin tällöin eikä edes pari kertaa viikossa. 

Marraskuu ....pimeää aamulla ....pimeää illalla. Toivottavasti pian sataa lunta ja lumi tuo valon tullessaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .