Siirry pääsisältöön

Helmikuu



Hennan ja Lilan sekä Viivin ja Huldan kanssa vietimme viime viikolla meillä tyttöjen illan . Sattumoisin tytöt ovat samassa koulussa ja samanikäisiä  eikä koirillakaan ole ikäeroa kuin puoli vuotta . Kummallekin koira  on paras ystävä mutta sitä kohdellaan koirana . Ikää tytöillä on 14 v  mutta osaavat jo nyppiä ja muutoinkin ovat taitavia koirien hoitajia. Kiitos Viivi ja Henna . Olen ylpeä teistä. Useat kasvatin omistajani ovat keskenään ystävystyneet niin että jopa matkustelevat yhdessä . Kuulosti siltä että tytöt ja koirat tapaavat myös jatkossa keskenään mutta  keväällä järjestetään taas meillä tyttöjen ilta jotta Rita ja Tiltukin saavat vauhtia taloon . Itse nautin pienistä asioista .... iloa tuottaa  se kun saa auttaa alkuun uusia koiraharrastajia . Varsinkin kun ovat omia kasvatinomistajia. Ensimmäisenä vuonna kasvattajan tuki jos koira on perheelle ensimmäinen on tärkeää .  Seuraavana vuonna myös ... mutta sitten pikkuhiljaa kun koiran ikä lähenee kahta vuotta on hienoa huomata että  turkinhoito ja muutoinkin yhteiselo sujuu. Kasvattajana olet antanut juuret ja siivet jotka kantavat. 


Viikonlopun olimme Pyhällä. Siellä oli aikaa tutustua tämän vuoden käsikirjaan . 






Lauantaina satoi lunta ja sunnuntaina oli auringonpaistetta mutta kova pakkanen . Aamulla herätessä -29 . Muutaman tunnin odottelun jälkeen lämmitti kuitenkin aurinko niin että koirat pääsivät irrottelemaan jäälle . Kohta vaihtuu kuukausi maaliskuuksi. Aika kuluu vauhdilla . Viikon päästä on hiihtoloma. Toivottavasti ilmat suosivat . Ja vaikka ei ... niin loma on loma ......

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .