Siirry pääsisältöön

Lomalla

Kesäkuun alku kului tiiviisti erilaisissa koiramaisissa jutuissa mm. tunnistusmerkijälle kuuluvat harjoittelut suoritin . Lomareissulta palattuamme laitan SKL hakemuksen ja toivottavasti piakkoin olen kasvattajien ja muidenkin käytettävissä sirutukseen ...viralliset DNA näytteenotto oikeudethan minulla on jo olleet vuosia ...mutta jatkossa voin samalla siruttaa ja ottaa pentueista DNA näytteet.

Terveiset blogin lukijoille Norjasta . Oma asuntovaunu mahdollistaa sen että emme ole sidottuja aikatauluihin emmekä paikkoihin.  Vaunu parkkiin ja sitten ristiin rastiin autolla kulkien . Eilen ajelimme paikkaan Å mihin tie E 10 päättyy . Upea näkemisen arvoinen paikka kuten koko Norja. Huomenna jatkamme Andenesiin missä meillä tarkoitus myös useampi päivä viettää ulkoillen ja tutustuen paikkoihin . Juhannuksen yötöntä yötä katselemme siellä. 

Rita on tottunut pienestä pitäen reissaamaan ja pääsi tietenkin meidän mukaamme. Ritan kuusivuotis syntymäpäivää juhlimme Norjassa.













Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .