Siirry pääsisältöön

Vuolasvirta-palkinto

Suomen Kennelliitto on myöntänyt minulle Vuolasvirta-palkinnon joka  on korkein huomionosoitus ansioituneille kasvattajille. Kasvattajalla on oltava kennelnimi ja hänen toimintansa kenneltyössä on oltava kasvattajasitoumuksen mukaista, moitteetonta ja esimerkillistä. Ylpeänä ja onnellisena menen joulukuussa Helsinkiin messukeskukseen Claaran kanssa noutamaan sen.


Yksin en olisi ikinä pystynyt tähän. Kiitos kaikille ystävilleni , perheenjäsenille , yhteistyökumppaneille sekä kasvattieni omistajille. Yhdessä olemme vuodattaneet niin surun kuin ilon kyyneleitä.  Speciaali kiitokset Katrille perheineen. Enpä olisi ikinä uskonut kun aikoinaan hain Mariannelta Liisa-kullan Helsingistä mihin  se johti . Vuolasvirta-palkinto v. 2018 ! Huh ....


                                
                                     Lapland's Just For Me  2.7   10 kk  ,  trimmaus Petra Tuisku


Olen blogissa siitä kirjoittanutkin , että Claara on koira jossa molemmat vanhemmat ovat omia kasvattejani . Ensimmäisen kerran sellainen pentue , jossa molemmilta puolilta tulee kantanarttuni Lissu. Lissua en voi ottaa messariin mukaan , mutta Claara lähtee ja toivottavasti heiluttaa isossa kehässä häntää niin että näkyy kauas :)


Vielä kerran nöyrä ja lämmin  kiitokseni . Hymyillään kun tavataan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .