Siirry pääsisältöön

HeJW -18 Lapland’s Just For MeVoisin kirjoittaa tai ainakin kertoa romaanin verran meidän Claarasta ja minun ja Katrin ystävyydestä ja yhteistyöstä. Uskomaton viikonloppu takana. Hyvät arvostelut meidän rakkaalle lappalaiselle. Claara teki sen mitä emänsä Nira neljä vuotta sitten .. voitti ison junnuluokan saksalaisella tuomarilla . Claara on hieno perussnautseri jolla on vahva, iloinen  sekä tasapainoinen luonne Kiitos Katri ... ilman sinua ei olisi minulla Claaraa. Kiitos että jaksat kulkea rinnalla niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Kiitos Jenni kaikesta. Claarassa näkyy myös Manu . Kiitos Petra Claaran trimmistä. Meidän yhteistyö on kestänyt kauan ja jatkuu... Kiitos Jonna avusta ja siitä että olet vain niin kultaa.

Mieheni ja Claaran kanssa menimme lentokoneella Helsinkiin . Vietimme samalla pienen lomareissun juhlistaen 30 v hääpäiväämme joka oli syksyllä . Koirat ovat aina olleet osa perhettämme . Yksin en olisi pystynyt tähän vaan suurin kiitos perheelleni . 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesä

Rita ja Claara
                                             Kiitos Petra Claaran trimmistä .

Claara 10 kk , kaunis , vahva ja tasapainoinen kääpiösnautseri , jonka kanssa kaikenlainen harrastaminen on  hauskaa . Todella ylpeä ja onnellinen olen tästä upeasta lappalaistytöstä. Claara valloitti myös toukokuussa erikoistuomarin Iin ryhmänäyttelyssä .


Onnittelut 17.6  seitsemän vuotta täyttäville :  Ritalle , Martalle , Hillalle , Tenholle sekä Manulle . Kassulle myös lämpimiä ajatuksia koirien maahan.


Valitettavasti en saa ipadilla lisättyä kuvia blogiin .... mutta yritän isolla koneella laittaa kesän kuulumisia.


Aurinkoista kesää kaikille käppänisteille sekä muillekin blogin lukijoille .


Onnea Jonna ja Sanna

Onnea Jonna . Kennel Firmitas  syntyi  22.2  neljä narttua ja yksi uros . Tarkempia tietoja pentueesta löytyy kennel Firmitas kotisivuilta.
Niin vain on jo aikaa kulunut siitä kun kasvattini Dandy lähti Jonnan kotiin Tampereelle . Kuvassa oleva Dandy on pentueen pappa. Kiitos Jonna yhteistyöstä sekä hauskoista hetkistä. Ilojen ja surujen jakamisesta.
Onnea ja kiitoksia  Sanna kaikesta  . Olen niin onnellinen teidän puolesta.
Viimeistään kesällä nähdään.

Vuolasvirta-palkinto

Suomen Kennelliitto on myöntänyt minulle Vuolasvirta-palkinnon joka  on korkein huomionosoitus ansioituneille kasvattajille. Kasvattajalla on oltava kennelnimi ja hänen toimintansa kenneltyössä on oltava kasvattajasitoumuksen mukaista, moitteetonta ja esimerkillistä. Ylpeänä ja onnellisena menen joulukuussa Helsinkiin messukeskukseen Claaran kanssa noutamaan sen.


Yksin en olisi ikinä pystynyt tähän. Kiitos kaikille ystävilleni , perheenjäsenille , yhteistyökumppaneille sekä kasvattieni omistajille. Yhdessä olemme vuodattaneet niin surun kuin ilon kyyneleitä.  Speciaali kiitokset Katrille perheineen. Enpä olisi ikinä uskonut kun aikoinaan hain Mariannelta Liisa-kullan Helsingistä mihin  se johti . Vuolasvirta-palkinto v. 2018 ! Huh ....                                     Lapland's Just For Me  2.7   10 kk  ,  trimmaus Petra Tuisku


Olen blogissa siitä kirjoittanutkin , että Claara on koira jossa molemmat vanhemmat ovat omia kasvattejani . Ensimmäisen kerran sellainen pentue , jos…