Siirry pääsisältöön

Surullisia uutisia

Sannan Tytti ( Lapland’s Firefly ) 26.6.2013 - 18.3.2020 .... aivan liian nuorena ... ensin sappi vaivoja , leikattiin puoli vuotta sitten . Toipui leikkauksesta , mutta nyt oli verikokeissa maksa arvot niin korkealla ja Tytin voimat loppui.  Sannan perhe joutui tekemään surullisen päätöksen  ... suurinta rakkautta on kuitenkin päästää koira kivuistaan kun sen aika on ...mielummin liian aikaisin kuin liian myöhään .  Osanottoni koko perheelle tätäkin kautta.

Tytti oli meidän Claaran emän sisko . Meidän Ritallahan on ollut nyt myös sappivaivoja johon on lääkitys .

Claara on terve ...nyt . Mutta tein sen päätöksen , että meidän Claaralla en tule tekemään pentuetta . Tämä suku ei tule jatkumaan Claarasta .

Aika näyttää onko Kennel Lapland’s pentuetta tulevaisuudessa, jollakin muun linjaisella koiralla . Siihen tulee menemään kuitenkin vuosia . Koirien  kasvatuksessa ja jalostamisessa  on mielestäni tärkeintä terveys ja luonne sekä rodunomaisuus . Koen, että tällä hetkellä en pysty sitä lupaamaan enkä edes toivomaan . Joten ...ei helppo , mutta varmasti oikea päätös jättää Claara jalostuksesta pois.

Koronasta ja kaikesta surusta huolimatta . Ulkoillaan , halataan koiriamme , välitetään toisistamme ja toivotaan , että vielä aurinko paistaa  risukasaankin .




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .