Siirry pääsisältöön

D - pentue 1.2.2011

Lämmöt laskivat ja sitten alkoi odotus ... pitkä yö . Aamulla kun olin jo pakkaamassa tavaroita että lähdemme eläinlääkäriin ( kiitos eläinlääkäri Tarja Kujala ) vilkaisin Lissua ja sitten alkoikin tapahtumaan. Ensin syntyi kuollut tyttö ... sitten kolme poikaa ja viimeisenä tyttö. Alle kahdessa tunnissa viisi pentua . Lissu hoiti kaiken esimerkillisesti taas itse. Katkoi napanuorat ja pesi pennut. Päivän Lissu oli hieman levoton ja epäilin että kaikki ei ole hyvin ... niinpä varmuuden vuoksi käytimme Lissun illalla röntgenissä . Kaikki oli onneksi kunnossa. Pentujen istukan jälkeisiä oli jotka aiheuttivat Lissulle ärsyttäviä tuntemuksia ja tunnetta että tekee mieli ponnistaa. Ne tulevat itsestään pois. Lissu heilutti eläinlääkärille häntää ja nauroi . On ihanan iloinen emä.

Pennut punnitsin illalla kun sain puntariin patterin . Yksi poika on pieni ja terhakka 150 g , kaksi pojista painoi n 200g . Porukan Helmi painoi eniten 220 g.

Yön nukuimme hyvin - minä kuin tukki . Lissu pentuja hoidellen ja lepäillen.

Pentueesta tulee Liisa kullan Dear pentue .

Kommentit

Laura sanoi…
Onnea! Toivotan terveyttä ja reippautta Lissulle ja pennuille!
tuk sanoi…
Onnea ja menestystä kullanmuruille!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .