keskiviikko 10. elokuuta 2011

Rita

Kolme vuotta on kulunut siitä kun meille on kotiin jäänyt pentu . Nyt vain tuntuu siltä että on oikea aika jättää pikku Rita kotiin . Vaikea oli päätös kuka tytöistä jää kotiin mutta luotan intuiitioon ja sielujen kohtaamiseen . Onneksi muutkaan tytöt eivät mene kauas . " Martta " joksi olemme kutsuneet yhtä tytöistä menee ystävillemme joilla on pitkä kokemus kääpiösnautsereiden kasvattamisesta . Pikku Hilla menee ihanaan perheeseen Rovaniemelle joten varmasti jatkossa näemme usein . Eläinlääkäri tarkisti maanantaina pentueen. Kehui pentuetta tasaiseksi ja erinomaiseksi - ei edes alkavia napatyriä , vahvat ja hyvät purennat , sydän kuunteluissa kaikki kunnossa jne . Nyt vain taas toivon pienen suojelusenkelin jokaisen rakkaan kasvattini rinnalle kulkemaan . Tämä viikko on viimeinen kun kaikki ovat vielä kotipesässä. Vauhtia riittää jo ja kieltämättä alkavat kohta tarvitsemaan oman ihmisen joka heitä opettaa ja ohjaa . Rakastaa ja rajoittaa. Lauantaina lähtevät pojat ja ensi viikolla tytöt. Haikeaa ... mutta nyt jää Rita kotiin :) Meillä on sitten kotona kolme sukupolvea . Tästä olen kasvattajana tyytyväinen . Tunnen ja tiedän koirieni taustat myös tulevaisuudessa jos jonakin päivänä Rita jatkaa pikku lappalaisten sukua .
Posted by Picasa

1 kommentti:

tuk kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosta pesueesta ja sydämelliset kiitokset korvaamatomasta avusta ja neuvoista tämän unohtumattoman ihanan kesän aikana, Heidi!

Kevät - Vappu

 Iloista Vappua kaikille. Todennäköisesti tämä on viimeinen vuosi kun kotisivut ovat minulla käytössä. Minulla ei ole jalostus narttua  eikä...