Siirry pääsisältöön

Hanna ja Helmi

Ylpeä ja onnellinen kasvattaja , mutta nöyrä ja kiitollinen upeista kasvateistani ja ihanista kasvatinomistajista.  Tänään Seinäjoella Hanna ja Helmi Orvokki tekivät sen !!! Hannan handlaamana Helmi kulta - Lapland's Dear Pearl ROP FI MVA. Kiitos Katri  Helmin trimmistä. Neljäs lappalainen joka on Suomen Muotovalio tänä vuonna FI MVA Lapland's Dear Pearl om. Hanna ja Lauri Ojala.
Viime vuonna olimme musta-hopeissa ykkönen vuoden kääpiösnautseri kasvattajakisassa ja kaikista väreistä neljäs. Olen sitä mieltä että yhdessä teemme lappalaistiimistä sen mitä se on. Ystävyyttä , avunantoa ja hauskuutta. Koiramme ovat rakkaita kotikoiria. Näyttelyissä käymme yhdessä yhdessäolon sekä tuttujen tapaamisen merkeissä. Ekstraa on jos menestymme. Kiitos telle kaikille . Myös teille kasvattieni omistajat jotka ette käy näyttelyissä. Tiedän että kasvateillani on kodit joissa niitä rakastetaan . Olen onnellinen teistä jokaisesta !

Kommentit

Laura sanoi…
Eläköön, Lappi koiramaailman kartalle!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .