Siirry pääsisältöön

neljän viikon ikäiset leijonanpennut :))




Aika kuluu mahdottoman nopeaa. Tuntuu että vasta pennut syntyivät. Pakko laittaa Sirpalle tämän kautta viestiä , että todella ihana lukea sinun kommentteja. Tiedän että moni käy katsomassa näitä kuvia ja se kannustaa laittamaan näitä nettiin. Ja onhan tämä samalla pieni päiväkirja joka säilyy vaikka kone tilttais ja sieltä häviäis kuvat. Terveisiä kaikille tutuille ja tuntemattomille :))
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Kiitos terveisistä! Ei voi kuin hymyillä ja melkein ääneen nauraa, kun katselee noita neljän viikon ikäisiä ihania "leijonanpentuja". "Suuri maailma" kiinnostaa ja itseluottamusta ei näytä puuttuvan :)Meillä on vuosia ollu isoja koiria, joilta ei myöskään ole puuttunut itseluottamusta ja häntä pystyssä on kuljettu, mutta että näin pienet... Muistan aikoinaan, kun mieheni työkaveri tuli joskus kääpiösnautserinsa kanssa pyörätiellä vastaan, eikä tämä "hullunrohkea" (niinkuin isäntä sanoi) yhtään pelännyt meidän isoa (ystävällistä) koiraa. Nousi urheasti takajaloilleen ja yritti yltää laittamaan etutassunsa isompansa niskan päälle...:) Ei siitä riitaa tullut. Vaan ison ja pienen hännän heilutusta! Tosi mukava näitä kuvia on katsella ja leijonanpentujesi kasvua seurata! Kiitos! Koiraterveisin Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .