Siirry pääsisältöön

aamulenkillä





Huomenna pennut täyttävät kymmenen viikkoa ja selvästi näkee käytöksen muttuneen. Ei olla enää päätön pentulauma joka menee minne sattuu ja tietenkin vielä eri suuntaan jokainen vaan makupalan avulla ovat alkaneet tulemaan kutsuttaessa luokse ja pystyn käymään koko porukan kanssa pikku lenkkejä niin että kaikki ovat irti. Sumuisessa ja kosteassa kelissä nautimme tänä aamuna ulkoilusta. On tämä uskomattoman onnellisen näköistä pientä porukkaa kun juoksevat ja tutkivat ympäristöä..... Lissu käy lenkillä lukemassa sähköpostin, joksi nykyaikana sanotaan koiran nuuskimista ja pennut perässä opettelevat lukemista. Esikoulussa ovat tällä hetkellä. Varsinainen koulu alkaa sunnuntaina kun lauma hajoaa. Minulta on kysytty ja toivottukin että en lopettaisi blogia siihen kun pennut lähtevät maailmalle. En lopeta :)) . Ehkä harvemmin tulee kirjoiteltua, mutta jatkan kuitenkin.
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Voi että. Mitä äiti Lissu eellä, sitä pienet perässä :) Tuskinpa tuon onnellisempaa koiraperhettä on olemassakaan... Kyllähän Elli Eläväisen ja Leevi-pojan kelpaa vielä sunnuntainki jälkeen, kun heillä on toisensa - ja kaiken kukkuraksi äiti Lissukin, mutta mitenkäs ne 2 muuta prinsessaa, kun astuvat eskarista elämänkouluun?

Ei varmaan hätää heilläkään, kun tulee rakastavat&kokeneet omistajat :) :)
Olispa ollut ihana nähdä Teidät kaikki ilmielävänä syksyisellä metsätiellä - mutta kuvien ja kuvauksen perusteella&mielikuvituksen avulla olen ollut siellä melkein oikeasti - ja ihastunut näkemääni.
Ei sitä tiedä, vaikka joskus nähtäiski. Toivottavasti.
Tosi mukava, jos Sie Heidi jaksat jatkaa blogin pitoa. Vaikka harvemminkin.
Lämp.terv. Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Trimmauspalvelut Petra Tuisku

  Kävimme Claaran kanssa tutustumassa trimmaamoon missä käymme kun tarvitsemme muutakin kuin minun krouvilla kädellä tehtyjä trimmejä . Petraa suosittelen kaikille . Hänellä on taito koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioonottamiseen. Petran olen tuntenut jo kauan . Hän aikoinaan trimmasi ja myös esitti meidän bouvierin .