Siirry pääsisältöön

Lissu ja Elli


Eilen kävin eka kertaa pentujen sekä Lissun kanssa ns. napapiirin lenkin. Kävimme katsomassa joulupukkia, joka ei kuitenkaan ollut enää niin myöhään paikalla. Joululaulut soivat kauniisti ja muutama turisti näkyi.
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa-äiti sanoi…
Hyvää joulukuuta sinne Joulupukinmaan naapuriin :) Pitkään aikaan en päässyt tänne blogiin näitä ihania karvaturreja katselemaan ja kivoja kommentteja lukemaan (kun Urli-osoitteessa oli ongelmia), mutta nyt se taas onnistuu - kiitos Heidi, kun neuvoit mulle "toisen tien".
Kyllä on pikku-leijonat kasvaneet! Ovat ihan ison kääpiösnautserin näköisiä!
Tuo turkin hoito taitaa olla ihan oma taiteenlajinsa !?! Mutta Sinulta, Heidi, se käyttää! Miten Sie osaatkin niin paljon, vaikka Lissu on Sinun ensimmäinen kääpiösnautseri :) Koska haaveesi oli jo kauan saada oma kääpiösnautseri, Sie taisit opiskella kaikki jutut jo valmiiksi etukäteen... Ja Janen turkissa oli vielä paljon enemmän pinta-alaa, mitä hoitaa ja huoltaa. Sinun taidoilla olisi varmaan meidän rakkaan katalooninkin turkki ollut loistavassa kunnossa. Meillä oli apuna pussillinen erilaisia kampoja ja harjoja, mutta silti välillä turkki oli takkuja täynnä - ainakin silloin, kun karvaturrimme oli käynyt takiaispensaassa tutkimusretkellä.. Silloin kyllä itkin, kun yritin saada turkkia kammattua ja harjattua...
Tosi kiva kuulla Ellin, Levin ja Lissun talvitarinoita! Kiitos Heidi!
Joulunalusterveisin Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .