Siirry pääsisältöön

Levi käppänälenkillä




Levi oli ilman tyttöjä käppänälenkillä. Siellä isot pojat opettaa Leville miten jätkä porukassa ollaan. Hihnassa saatetaan pikkuisen rähistä mutta kun irti löysätään niin voi sitä menoa ja vauhtia :)) Nämä lenkit ovat todella hyvää harjoitusta koirille sosiaalistumisen kannalta. Ja meille omistajille mukavaa kun saamme yhdessä jutella ja katsoa kun koirat keskenään leikkivät.
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa-äiti sanoi…
Aivan ihania kuvia taas! Teillä on mahtavat käppänälenkkimaastot siellä Napapiirin tuntumassa :) Elli on syötävän suloinen pikku-neiti ja pojat komeita kuin mitkä...Siinä on äiti-Lissulla opetettavia ja paimennettavia...
Kirjoitin tunti sitten pitkän kommentin ja kuinka ollakaan - se hävisi taivaan tuuliin. Niin siinä käy, kun yrittää muka olla nopea ja näppärä :(
Hyvää pakkasviikonloppua koko Heidin poppoolle! Iloitaan valosta, lumesta ja talvesta. Ja kaikista rakkaista ihmisistä ja karvaturreista.
Lämmöllä Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .