Siirry pääsisältöön

Pikku Myy




Kuuden viikon ikäinen Pikku Myy :)) Pieni ja riiviö - mutta niin suloinen . Taitavasti kiusaa Elliä ja Leviä sekä välillä Lissuakin. Hampaat ovat naskalin terävät . Kyllä käy kipeää kun varpaista nappaa kiinni. Virallinen nimi on tälle pennulle ollut osuva . Brave - rohkea .... sitä kyllä tämä pentu on. Ei pelkää isompiaan eikä oikeastaan mitään muutakaan. Jos jotain ääntä säikähtää niin hetken mietittyään menee katsomaan mikä se ääni oli. Luonnetta ja temperamenttia on kuin emällänsä - joka oli aivan mahdoton alle vuoden ikäisenä - rohkeuden on perinyt molemmilta ja sosiaalisuuden vieraita ihmisiä kohtaan on perinyt Horstilta - Horstin luonne on sellainen että jos koiria on useampi niin varmasti tietää kuka on Horst. Kaikki ihmiset ovat Horstin mielestä sitä varten että huomaavat hänet. Rapsuttakaa ja rapsuttakaa ( meidän Levi on samanlainen ) .

Tätä pentua katsoessa ja hoitaessa on tullut mietittyä että missään nimessä tämä pentu ei sovi kenellekään ihmiselle ensimmäiseksi koiraksi . ( Pentu on omasta mielestään suursnautseri ja maailmanvaltias . )Kuinka moni pennun haluaja loukkaantuisi jos sanoisin näin ? Pentu on suloinen ja ulkonäköön varmasti ihastuu jokainen. Mutta tulee vaatimaan pitkää pinnaa , huumorintajua sekä avarakatseisuutta ennen kuin se on aikuinen sekä taitoa että kohtelee pentua kuin siitä kasvaisi iso koira . Pienestä pitäen sille pitää puhua kuin isolle koiralle. Satsata viikottaisiin hoitotoimenpiteisiin - ettei siitä tule sellaista että pitää olla useampi ihminen pitelemässä että saat jotain tehtyä.

Mariannelle terveiset , että toivottavasti meillä olisi myös toinen pentue jossa on Horst isänä. Belgiaan Horstille monta lämmintä ajatusta. Kasvattajana arvostan suuresti tällaista kääpiösnautseripennun luonnetta - upea :)
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Voi, Heidi, kyllä Teillä on totta tosiaan SUURI pieni koira! On ollu taas tosi ihana seurata täältä blogista Sinun laittamia kuvia ja tekstejä tuosta Teidän pikku-riiviöstä sukukuntineen :)
Varmasti on totta, ettei häntä voisi kelle tahansa luovuttaa. Onneksi uudessa perheessä on kokemusta kahdesta pienestä suuresta koirasta jo ennestään! Vaikka tämä taitaa olla EXTRA SUURI pieni koira. Hän on vain kerta kaikkiaan saanut niin hyvät eväät elämään, että "pois pjat tieltä"...
Nauttikaa täysillä nyt kun pikkuinen on vielä kotona :)
Lämp.terv. Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .