Siirry pääsisältöön

Lapland´s


Harvinaista että on kaikki saatu samaan kuvaan
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Voi Heidi! On Teillä upea koiraporukka! Olis se vain ollu tosi suuri menetys, jos Tiltu olis muuttanu vieraaseen kotiin! Nyt hällä on kotona ihana Elli-sisko ja herrasmies-veli Levi ja äiti-Lissu, joka pitää porukalle jöötä, jos siihen on tarvis.
Mutta eipä taida pahemmin olla tarvetta, kun Lissu jossain vaiheessa näytti lapsilleen kaapinpaikan - niinkuin Sie ,Heidi, jossain vaiheessa kerroit :) Viisas äiti-koira! Joku raja sentään täytyy pitää, ettei lapsukaiset vallan villiinny...
Osattaispa me ihmisetki tehä samoin. Räsähdys ja sit se olis siinä. "Häntä" vain heiluis ja kaikki tietäis paikkansa ja elämä olis taas mukavaa & leppoisaa.

Hyvää viikonloppua ja isänpäivää sinne Rovaniemelle!
Tv lämmöllä Sirpa

Ps Kyllä vain minunki käy kateeksi, kun Teillä on jo lunta! Mutta suon sen kyllä niin Teille kuin myös meidän ihanille lastenlapsillemme, jotka asuvat vanhempiensa&perheen karvaturrien kanssa Teiltä vain "kivenheiton" päässä, Saarenkylässä :)
On meilläkin sentään vähän pakkasta. Ja kuuraa maassa. Ja...liukasta :(

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .