Siirry pääsisältöön

kesää kohti mennään ....




Aamulenkillä lähdin koirien kanssa metsään. Yhtäkkiä muistui mieleen että joku oli nähnyt käärmeitä siellä. Hmmm.... huh ... muistutti mieleen että pitää tarkistaa kyypakkaus onko päiväys ok.
Lappalaiset kuitenkin nauttivat kesän tulosta ja lämpimistä päivistä kun saavat juosta ulos ja sisälle mielensä mukaan takaterassin oven ollessa auki koko ajan.
Posted by Picasa

Kommentit

tuk sanoi…
Kokemuksia viime lauantaina Pilpasuolla kyyn päältä kävelleiltä oululaisilta: Pojat kaikki pissi käkkäräkoivun juureen ja juoksivat eteenpäin, Bitte palasi metrin päähän nuuskuttelemaan ja samantien alkoi mun jaloissa äkäinen sihinä.. voit kuvitella mikä Tarzan/Jane huuto pääsi! Vaan kaikki selvittiin vahingoitta. Kyypakauksesta/kortisonista EI ole hyötyä, puhelimeen päivystävän nro valmiiksi ja menoksi eläinlääkärille jos vahinko sattuu.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .