Siirry pääsisältöön

tanssilattia

Levi , Tiltu ja Elli

koirien tanssilattia

Lissu ja uusi takki

Kesäloma kuluu vauhdilla. Lissun nypin ja jotta aurinko ei polttaisi ihoa , eikä mäkärät ja sääsket söisi kokonaan niin kävin eilen ostamassa paidan Lissulle. Kävimme kahdestaan illalla lenkillä ja en voi kuin todeta että olipa Liisa suloisen näköinen kun pikku paita päällä tepasteli . En käytä koirilla vaatteita jos siihen ei ole joku syy esim. talvella kun on nypitty ja muuten koira paleltuu. Levin karva saa vielä kasvaa ja reuhahtaa kunnolla niin sitten on pojan vuoro päästä karvoista.
Meillä on takapiha aidattu koirille ja se on kyllä sen näköinenkin että siellä juostaan ja kaivetaan sekä leikitään. Nyt kun on ollut niin lämmintä ja olemme olleet lomalla ovi on auki koko ajan . Koirat juoksevat sisälle ja ulos . Teimme takapihalle koirille tanssilattian jos se auttaisi että ei niin paljon tulisi multaa sisälle . Mielellään koirat köllöttelevätkin sen päällä.
Posted by Picasa

Kommentit

Jaana K. sanoi…
Ihana Lissu :) Rilla on kans ilman karvaa nahkana ja aamulla hääty kans laittaa paita päälle kun sääsket iski kimppuun kuin sika limppuun. Raukka on kyllä jo niin täynnä paukamia, mutta eipä tuo menoa haittaa päivisin kun tuuleskelee :) Terveisiä kovasti meiltä kaikilta teille kaikille!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .