Siirry pääsisältöön

aita



Kesäloma kului saunaremontissa ja viikonloput näyttelyissä. Meillä on ollut takapiha aidattuna . Nyt on lähes koko pihalla aita :) Koirat nauttivat ja ovat lähes koko päivän ulkona. Välillä käyvät sisällä tarkistamassa että kaikki on kunnossa ja sitten taas kissa ja hiiri leikki jatkuu. Minäkin nautin kun pihalla voi keskittyä touhuamaan omia juttuja eikä tarvitse koko aikaa seurata että kaikki koirat ovat omalla pihalla. Todella hyvin koirat ovat pysyneet omalla pihalla valvonnan alla irti mutta jos huomaavat naapurin kissan ( naapurissa kaksi kissaa )niin kun yksi lähtee sen perään niin kolme muutakin varmasti lähtee. Teimme aidasta niin korkean että vaikka tulisi metri lunta niin koirat pystyvät touhuamaan ulkona. Mikään aita ei kuitenkaan korvaa kunnon lenkkejä ja muita aktivointeja .
Rovaniemellä on ollut oikea intiaanikesä. Todella lämmin ja sateeton. Nurmikko on ritisevän kuiva. Polttiaiset ovat heränneet. Mäkärää pienemmät elukat joita ei juuri näekään mutta purevat tosi kipeää. Viikonlopuksi on luvattu lämmintä ilmaa edelleen. Töiden merkeissä kuluu viikonloppu mutta nautitaan kesästä :)
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .