Siirry pääsisältöön

Jyväskylä

Hilla

Cara

Lissu

Tiltu


Väsynyt mutta onnellinen . Vietimme upean loman ja näyttelyviikonlopun Jyväskylässä . Kiitos Katri ja Timppa sekä Satu ja Arto skool :)) sekä teille kaikille muillekin terveisiä ; olipa ihana nähdä . Marjaanalle speciaali kiitokset Tiltun esittämisestä KV näyttelyssä .

Tulokset olivat sellaiset että en ikinä olisi uskonut . Liisa mummo ( Afunique Lejoninna) lauantain erkkarissa PN 3 ja sunnuntain KV näyttelyssä samoin PN 3. Lissu ei ole lähes kahteen vuoteen käynyt näyttelyssä ja voi sitä intoa . Erkkarissa kun joutui tyttärensä Tiltun perässä tulemaan niin tuli kaikille selväksi koirien kielellä mitä Lissu oli mieltä asiasta . Sellaisia ärräpäitä kuului selän takaa :)) Sunnuntain KV näyttelyssä Liisa päihitti tyttärensä ( vaikka liikkeissä ei tule ikinä päihittämään Tiltua )

Cara ( Lapland´s Cranberry ) hoppee ei ole häppee , varsinkaan erkkarin KP . Jos lauluääni ratkaisisi niin ehdottomasti Cara olisi voittaja. Erkkarista aloittivat Cara ja Katri näyttelyissä kiertämisen . Hieno olikin ensi esiintyminen . Todella ylpeä olin teistä .

Hilla - pieni sähikäinen , joka hetken on paikallaan :) lauantain erkkarissa BIS 1 pentu ja sunnuntain KV näyttelyssä ROP pentu . Olen aivan sanaton . Hilla jatkaa agility harrastusta Arton kanssa , mutta eiköhän Hillaakin nähdä vielä näyttelyissä :))

Mutta nyt se uskomattomin ... mitä en osannut edes odottaa ... meidän Tiltu ... Horsianna ... Lapin Likka ... koira jonka suusta kuuluu plop plop plop kun nuolee .. meidän rakas kakara , joka ei aikuistu vaan lentämällä kulkee vieläkin ... on nyt Suomen Muotovalio !!! Lauantaina Jyväskylässä kääpiösnautsereiden erikoisnäyttelyssä erikoistuomari Marina Markio : Lapland´s Brave Babe PN 2 SERT !!!!!!! FI MVA !!
Posted by Picasa

Kommentit

tuk sanoi…
Vielä kerran onnittelut upeista tuloksista!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .