Siirry pääsisältöön

Dandyn terveiset


Kiitos Jonna perheineen ja vaari ihanista kuvista joita sain . Kiitos kaikille Lapin Kullan omistajille kuvista ja kuulumisista joita olen saanut. Netti aika on siitä ihana että vaikka on kaukana niin silti saa seurata pennun kasvua myös kuvien välityksellä. Viikko on vierähtänyt siitä kun Lapin Kullat lähtivät maailmalle. Kukaan ei jäänyt Rovaniemelle mutta varmasti tapaamme toisiamme. Kaikille pennuille kuuluu hyvää. Kotiutuminen on hyvää vauhtia käynnissä. Pienet riiviöt osaavat purra ja murista . Olla hellyttävän suloisia ja ihania. Sisäsiisteys kasvatus jonka aloitin on jatkunut perheissä ja hienosti pennut tekevät tarpeitaan ulos. Kevättä kohti mennään ja paljon on pienillä , jotka tottuivat vain lumeen jalkojen alla , tutkittavaa siinä mitä paljastuu lumen alta. Lissu on palautunut hyvin pentueesta ja on virallisesti eläkeläinen. Olemme käyneet pitkiä kävely retkiä mm. Olkkajärvellä jossa koirat saavat juosta irti ja nauttia keväästä. Matot ovat taas lattiassa ja pentujen lelut kerätty talteen . Neljä koiraa jäi eli ... sirkus jäi ja tivoli lähti :) 28.3 .2011 täyttivät Hilla , Cara ja Blacky yhden vuoden . Lämpimät onnittelut halauksen kera myös blogin välityksellä.

Kommentit

Laura sanoi…
On mukava "tavata" kuvien välityksellä pentuja, joita on saanut pitää sylissään. Toivotan onnellista yhteiseloa jokaiselle pennulle omien ihmistensä kanssa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .