Siirry pääsisältöön

Rita

Kolme vuotta on kulunut siitä kun meille on kotiin jäänyt pentu . Nyt vain tuntuu siltä että on oikea aika jättää pikku Rita kotiin . Vaikea oli päätös kuka tytöistä jää kotiin mutta luotan intuiitioon ja sielujen kohtaamiseen . Onneksi muutkaan tytöt eivät mene kauas . " Martta " joksi olemme kutsuneet yhtä tytöistä menee ystävillemme joilla on pitkä kokemus kääpiösnautsereiden kasvattamisesta . Pikku Hilla menee ihanaan perheeseen Rovaniemelle joten varmasti jatkossa näemme usein . Eläinlääkäri tarkisti maanantaina pentueen. Kehui pentuetta tasaiseksi ja erinomaiseksi - ei edes alkavia napatyriä , vahvat ja hyvät purennat , sydän kuunteluissa kaikki kunnossa jne . Nyt vain taas toivon pienen suojelusenkelin jokaisen rakkaan kasvattini rinnalle kulkemaan . Tämä viikko on viimeinen kun kaikki ovat vielä kotipesässä. Vauhtia riittää jo ja kieltämättä alkavat kohta tarvitsemaan oman ihmisen joka heitä opettaa ja ohjaa . Rakastaa ja rajoittaa. Lauantaina lähtevät pojat ja ensi viikolla tytöt. Haikeaa ... mutta nyt jää Rita kotiin :) Meillä on sitten kotona kolme sukupolvea . Tästä olen kasvattajana tyytyväinen . Tunnen ja tiedän koirieni taustat myös tulevaisuudessa jos jonakin päivänä Rita jatkaa pikku lappalaisten sukua .
Posted by Picasa

Kommentit

tuk sanoi…
Onneksi olkoon hienosta pesueesta ja sydämelliset kiitokset korvaamatomasta avusta ja neuvoista tämän unohtumattoman ihanan kesän aikana, Heidi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .