Siirry pääsisältöön

Kemijärvi 31.3 Kennel Lapland´s BIS 1 kasvattaja


ei paras mahdollinen kuva mutta :)) kuvassa Kennel Lapland´s BIS 1 kasvattajaryhmä joka koostui kolmesta eri pentueesta : L´s Extreme Ego omistaja Jenni ja Timo Laine , L´s Dear Dandy omistaja Mervi Kuoksa . L´s Dear Pearl omistaja Hanna ja Lauri Ojala , L´s Cranberry omistaja Katri ja Timo Heikkinen . Lisää kuvia on tulossa, mutta tässä se uskomattomin.

Kemijärvi 31.3.2012, tuomarina Juha Putkonen

L´s Extreme Ego PU 1 , SERT, ROP
L´s Dear Dandy , PU 2, vara - Sert
L´s Ellery Elmer , ERI
L`s Dear Pearl PN 1 , SERT, VSP
L´s Cranberry PN 2, vara-Sert
L´s Endless Envy ERI
Nöyrä ja lämmin kiitokseni teille kaikille kasvatin omistajilleni . TE teitte päivästä unohtumattoman . Yksin en pystyisi tähän mutta yhdessä toisiamme kannustaen ja auttaen upealla yhteishengellä ME teimme Kennel Lapland´sista BIS 1 kasvattajaryhmän .
Huikeat oli kaikkien erinomaisten lappalaisten tulokset . Kiitokset myös kannustajille sekä onnittelijoille . Kiitos ihanille kasvatin omistajilleni joilla ei ollut oma koira kehässä mutta olitte meidän tukena .

Kommentit

tuk sanoi…
Täältäkin kautta superonnittelut Heidi &co häikäisevästä näyttelymenestyksestä!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .