Siirry pääsisältöön

Onnellista Uutta Vuotta 2013

Vielä kerran kiitos kuluneesta vuodesta varsinkin teille ihanille pikku lappalaisten omistajille . Kiitos kaikille teille ystäville , tutuille ja yhteistyökumppaneille .

 Kuluneena vuotena aivan tarkoituksella matkustelimme paljon . Nautimme jälkikasvusta - niin lapsista kuin näistä pikku parroista :) . Vuoteen sisältyi surua mutta enimmäkseen iloa .


Haaveita , toiveita ja unelmia niitä sisältyy v. 2013 odotukseen ... vain aika näyttää toteutuvatko ne .

Pentuesuunnitelmat ovat varmistuneet . Mahdollisesti pikku lappalaisia on odotettavissa kesällä syntyväksi .

1 . emänä meidän " Tiltu "  FI MVA  LAPLAND`S BRAVE BABE ja isänä kunnioitettavassa veteraani iässä oleva " Caro " FIN MVA , NO MVA , EE MVA , FINNSIEGER , HeVW - 12 WILLY LEE UMBERTO
yhdistelmän sukutaulu :
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FIN45967/08&ReknoI=FIN42292/03
Titu on avoin ja energinen narttu . Caro on  tasapainoinen ja ystävällinen perussnautseri mutta tyypillisen urosmainen , ego on välillä suuri  . Molemmat vanhemmat ovat terveitä . Tiltulla on yksi pentue ollut  johon olen ollut erittäin tyytyväinen . Tasainen ja erinomainen pentue. Carolla on jälkeläisiä.

2. toinen suunnitelmissa ja toiveissa oleva pentue tulee olemaan yhteistyössä Katrin,  Caran omistajan kanssa( Katri Heikkinen )   . Katri on ihminen johon luotan täysin. Mahdolliset pennut tulevat syntymään ja kasvamaan Oulussa .   Emänä kasvattini  " Cara " LAPLAND`S CRANBERRY   ja isänä myös keväällä kunnioitettavaan veteraani ikään tuleva " Nitro " FI MVA MORGENSILBER BRAND NEW NONTOXIC
yhdistelmän sukutaulu :
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI27314/10&ReknoI=FIN44629/07
Cara on erinomainen perussnautseri. Luonteeltaan koira jonka kanssa tarvitsee paljon huumoria. Ei ikinä tiedä mitä Cara keksii seuraavaksi . Ihastuttava ja valloittava persoona.  Nitro on energinen ja avoin ja osaa olla myös itsepäinen. Tältä pentueelta odotan itsepäisyyttä ja haastetta tuleviin koteihinsa. Molemmat vanhemmat ovat terveitä. Caralle pentue on ensimmäinen . Nitrolla on jälkeläisiä.

Juoksujen odotan alkavan huhti -toukokuussa . Mahdolliset pennut syntyvät kesällä ja ovat loppu kesästä luovutusiässä.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .