Siirry pääsisältöön

toukokuun kuulumisia

Seppo ja Blacky pyörähtivät . Blacky pääsi karvoistaan . Blacky on  koira jolla on suuri sydän sekä sille aina sattuu ja tapahtuu :)


Arto ja Hilla kävivät MH luonnekuvauksessa Oulussa. Todistettavasti Hilla ei piittaa kenestäkään muusta kuin Artosta. Kiitos aktiivisuudesta Arto.

Caralle kuuluu hyvää eli mitään oireita tiineydestä ei vielä ole . Viikon päästä olen menossa Ouluun mätsärituomariksi ja samalla vietämme Katrin kanssa laatuaikaa pentuprojektista palaveeratessa ... ehkä siinä yö menee ;)

Tiltun juoksu ei ole vielä alkanut. Toivottavasti pian alkaa.

Eilisen päivän vietimme Rovaniemen ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Erikoistuomari Irina Polataeva "Tiltu" Lapland's Brave Babe   VAL ERI 1 erinomainen tyyppi , valitettavasti hieman lyhyt karva rungossa , erinomainen pään pituus, riittävä kuono osan vahvuus , silmät voisivat olla tummemmat , oikea hampaisto , hyvä kaula ja ylälinja ja hännän asento . Erinomainen rintakehä. Hyvin kulmautunut. Erinomainen liike.oikeat värimerkit


 Tiltu , kuva Anniina Rytilahti
 
Tiltu oli todella lyhyessä karvassa. Vielä näyttelypaikallakin mietin että vienkö kehään vai en. Nasun Tenho , Arjan Osku sekä Helmi Orvokki olivat myös lappalaisista paikalla . Tenho EH , Osku H ja Helmi ERI . Roppeja kuitenkin omistajille ja minulle kaikki . Paljon oli paikalla ystäviä ja tuttuja . Kiitos mukavasta päivästä. Onnitteluja menestyneille myös tätä kautta. Päivään mahtui niin vesisadetta , räntää kuin auringonpaistettakin .
 
 Helmi , kuva Nathalie Karakko
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Trimmauspalvelut Petra Tuisku

  Kävimme Claaran kanssa tutustumassa trimmaamoon missä käymme kun tarvitsemme muutakin kuin minun krouvilla kädellä tehtyjä trimmejä . Petraa suosittelen kaikille . Hänellä on taito koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioonottamiseen. Petran olen tuntenut jo kauan . Hän aikoinaan trimmasi ja myös esitti meidän bouvierin .