Siirry pääsisältöön

tuomari Saija Juutilaisen arvostelut 12.7

ROP kasvattajaluokka ( Nira , Kiki, Rita, Tenho - kiitos Raisa, Katri ja Nasu) tuomari Saija Juutilainen : Miellyttävä , kauniin ryhdikäs ryhmä kääpiösnautsereita kahdesta yhdistelmästä. Erinomaiset sukupuolileimat. Hienot pitkät päät. Tyylikkäät ylälinjat. Vaivattomat ryhdikkäät liikkeet. Onnittelut hienosta työstä.


"Rita" Lapland's Endless Envy , ROP : 3v kompakti , hyvänkokoinen narttu. Hyvä rintakehän pituus. Riittävä eturinta ja kulmaukset. Hyvä takaosa ja käpälät. Narttumainen pää ja ilme. Kuono voisi olla tyvestä täydempi. Hyvä purenta ja korvat. Erinomainen karvanlaatu ja väri. Liikkuu tasapainoisesti ja yhdensuuntaisesti hyvällä askelpituudella ja jäntevällä hienolla ylälinjalla.



"Nira" Lapland's Firefairy:
12kk tiivisrunkoinen, oikealinjainen juniori. Hieno koko. Hieno pitkä rintakehä, sopusuhtainen raajaluusto, lupaava eturinta. Olkavarret voisivat olla viistommat, muuten hyvät kulmaukset. Sopiva pään pituus. Erinomainen sukupuolileima ja ilme. Hyvä purenta ja korvat. Hieno karvanlaatu, kauniit värit. Liikkuu yhdensuuntaisesti, riittävällä ryhdillä, hyvällä askelpituudella. Malliltaan miellyttävä


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .