Siirry pääsisältöön

vastoinkäymisiä

Sunnuntaina alkoi pojista pienempi hiipumaan. Maanantain vastaisena yönä nukkui pois. Lähetin pennun eviraan jotta tiedän oliko kyseessä suolistotulehdus tms vai jokin muu.  Tytöillä ja pojalla on painot nousseet hyvin. Toinen tytöistä on tomera emäntä. Kaksi muuta tasaisen rauhallista... jos nyt jotain voi sanoa muutaman päivän ikäisistä. Kauniita mustuaisia . Rita hoitaa pennut hyvin. Häntä heiluu ja nauraa. Ei juuri poistu pentulaatikosta ... äkkiä käy ulkona tarpeillaan. Perheemme muut koirat ovat tosi kiinnostuneita mutta menen täysin emän ehdoilla. Sitten vasta kun emä hyväksyy koiramme katsomaan pentuja niin ne pääsevät. Yleensä vasta sitten kun pennut ovat 2-3 viikon ikäisiä. Muutoinkin rauhoitan meidän talon . Kaikilla pennuilla on ihanat kodit odottamassa. Perheet ovat jaksaneet odottaa minulta pentua kauan. Nyt vain nöyränä toivon että kaikki menee hyvin ja heidän odotuksensa palkitaan vappuna. Kevätpentu kotiin . Voiko ihanampaa kesää olla tiedossa kuin kesä pennun kanssa ...tutkien yhdessä maailman ihmeitä.

Kommentit

Sirpa sanoi…
Heidi, me otamme osaa siihen suruun, minkä pienen poikapennun kuolema Sinulle / Teille toi ja toivomme, että näiden kolmen jäljelle jääneen pikkuisen elämä menee kaikella tavalla hyvin💝! Lämmöllä Sirpa ja perhe

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .