Siirry pääsisältöön

HeJW -18 Lapland’s Just For Me



Voisin kirjoittaa tai ainakin kertoa romaanin verran meidän Claarasta ja minun ja Katrin ystävyydestä ja yhteistyöstä. Uskomaton viikonloppu takana. Hyvät arvostelut meidän rakkaalle lappalaiselle. Claara teki sen mitä emänsä Nira neljä vuotta sitten .. voitti ison junnuluokan saksalaisella tuomarilla . Claara on hieno perussnautseri jolla on vahva, iloinen  sekä tasapainoinen luonne Kiitos Katri ... ilman sinua ei olisi minulla Claaraa. Kiitos että jaksat kulkea rinnalla niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Kiitos Jenni kaikesta. Claarassa näkyy myös Manu . Kiitos Petra Claaran trimmistä. Meidän yhteistyö on kestänyt kauan ja jatkuu... Kiitos Jonna avusta ja siitä että olet vain niin kultaa.

Mieheni ja Claaran kanssa menimme lentokoneella Helsinkiin . Vietimme samalla pienen lomareissun juhlistaen 30 v hääpäiväämme joka oli syksyllä . Koirat ovat aina olleet osa perhettämme . Yksin en olisi pystynyt tähän vaan suurin kiitos perheelleni . 









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .