Siirry pääsisältöön

Ei pentue suunnitelmia.

 Minulla ei ole kääpiösnautseri pentuesuunnitelmia , koska tällä hetkellä ei ole jalostuskäytössä olevaa narttua . Aika näyttää tuleeko meille enää kääpiösnautseria.Nyt mennään tällä kokoonpanolla . Rita ja Claara rauhallista elämää . Sandran kanssa vauhdikkaampaa. 

Rita on jo vanhus . Sapessa näkyy sakkaa sekä paksuuntumaa . Ruokavalio ja lääkitys on sappivaivoihin . Sydän ja verikokeissa kaikki kunnossa. Päivä kerrallaan mennään niin kauan kuin elämän iloa on . 

Claaran olen jättänyt pois jalostuksesta suvussa esiintyvien terveysongelmien vuoksi . Claaran kynnet ovat nyt myös muutaman viikon oireilleet. Niiden kuori irtoaa. Syy siihen ei ole varma. Onko pakkasilla hangella juoksu sen aiheuttanut vai onko kyseessä autoimmuunisairaus. Oma epäily SLO  koska niin monessa kynnessä kuori irronnut. 

Rauhallista Joulun odotus aikaa kaikille .  Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .